ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΕΛΠΙΣ POWER START ©
ΑΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ
Τριήμερο Βιωματικό Σεμινάριο ΕνΕλπίς Power Start ©
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: WOMEN FOR LIFE
Γρηγορίου Ξενοπούλου 10, Νέο Ψυχικό, 15 451, Αθήνα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/2
06:00μμ - 09:00μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/2
10:00πμ - 08:00μμ
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/2
10:00πμ - 08:00μμ
Ακούστε παρακάτω μεταμορφώσεις 
που βίωσαν μαθητές της ΕνΕλπίς©
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
"Δυσκολευόμουν με τα συναισθήματα θυμού και απόρριψης μέχρι που έμαθα να χρησιμοποιώ την άσκηση του ανώτερου νου και ξαφνικά νιώθω μια απίστευτη ευγνωμοσύνη και γαλήνη"

Σοφία
"Νιώθω συγκλονισμένη. Πλέον, μαθαίνω να ζω τη στιγμή χωρίς να μπλέκομαι με το περιβάλλον. Είναι απλά λυτρωτικό.  "

Διονυσία
"Μέ τη μέθοδο ΕνΕλπίς και με τη βοήθεια της Ελίνας, επεμβαίνεις στο τρόπο που ο νους λειτουργει. Τον επαναπρογραματίζεις και πραγματικά αλλάζεις αυτό που έλκεις. Εμένα μου συμβαίνει κάθε μέρα!"

Δόμνα
"Μετά από 2 μήνες που είμαι στο πρόγραμμα ΕνΕλπίς, θέλω να πω πως νιώθω πως είναι δώρο ζωής. Είναι μία επένδυση ζωής. Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει μέσα μας. Νιώθεις συμπαγής χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω. Και το πιο σημαντικό, δυνατός να αντιμετωπίσεις τους πάντες και τα πάντα."

Κατερίνα
"Μετά από έντονα και σημαντικά προσωπικά γεγονότα, βίωσα μιά πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου.
  
Αιθανόμουν οτι δεν είχα τον έλεγχο της πια, σαφέστατα είχα χάσει το δρόμο μου και κυρίως η ζωή είχε χάσει το νόημά και τη χαρά της.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, λοιπόν είχα την αίσθηση ότι οδηγούσα ένα ξεχαρβαλομένο κάρο που το τραβούσαν δύο γέρικα, διαμαρτυρόμενα, κουρασμένα βόδια. 

Ξεκίνησα με την ομάδα Εν-Ελπίς, και ακολούθησα με σχετική πειθαρχεία και διστακτικά στην αρχή, αλλά με πολλή ισχυρή θέληση, και όρκο ζωής, την μέθοδο της Ελίνας και ένοιωσα πολύ σύντομα σημαντικές αλλαγές στη ζωή μου.

'Το "κάρο" αιφνιδιαστικά είχε εξοπλιστεί με ένα πυραυλοκινητήρα. Μετά από το πρώτο διάστημα της έκπληξης, επιβεβαίωσα οτι ο πυραυλοκινητήρας ήταν πάντα εκεί αλλά μόλις πρόσφατα πήρε εμπρός! '

'Στην συνέχεια ανακάλυψα ότι ο πυραυλοκινητήρας είναι τμήμα ενός πλήρως λειτουργικού φουτουριστικού υπερ-όχηματος που μου ανήκει, γιατί είναι μέρος του εαυτού μου, με την δυνατότητα να με οδηγήσει με ασφάλεια, ακρίβεια και ταχύτητα όπου εγώ θελήσω. Τα δε καύσιμά του είναι πλήρως 'οικο-λογικά' και ανανεώνονται συνεχώς από την καθαρή μου πίστη, την πρόθεσή μου, την ισχυρή θέλησή μου, τις σκέψεις μου και κυρίως την συμπεριφορά μου, τις πράξεις μου και την αγάπη μου.' 

'Είχα σβήσει από την μνήμη μου, εκείνη τη μέρα που το είχα φορτώσει στο κάρο 'προσωρινά', νοιώθωντας απελπισμένος, πληγωμένος, ηττημένος και μόνος.'

Χρήστος Κ. 
"Στην ΕνΕλπίς© μου δώθηκε η ευκαιρία να βγάλω στην επιφάνεια πλευρές του εαυτού μου παραμελημένες και ανενεργές. Κατάφερα να πιστεύω στην αξία μου και να αποδεχτώ τον εαυτό μου και έμαθα πώς να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου και τα ιδανικά μου."  

Βιολέττα
Τιμή Συμμετοχής
Ενελπισ Power Start
397
 Έναρξη 22 Φεβρουαρίου - Λήξη 24 Φεβρουαρίου
  • Πρώτη Μέρα : Ασκήσεις εντοπισμού περιοριστικών εγγραφών
  • Δεύτερη Μέρα : Απεγκατάσταση περιοριστικών εγγραφών 
  • Τρίτη Μέρα : Εγκατάσταση νέων υγιών εγγραφών 
  • ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΓΙΑ 21 ΗΜΕΡΕΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
info.lifecoachelina@gmail.com | elina@lifecoachelina.com
+30 698 2093 476 (10:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00)
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
info.lifecoachelina@gmail.com | elina@lifecoachelina.com
+30 698 2093 476
(10:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00)